top of page
  • Foto van schrijverVan Gent Elektroservice B.V.

De week van een stagiair bij Van Gent Elektroservice

De week van de elektromonteur stagiair bij Van Gent Elektrotechniek begint op maandagmorgen. Na een stevig ontbijt vertrekt hij naar zijn eerste werkplek van de week: een nieuw appartementencomplex in de stad. Samen met zijn team komt hij aan op de bouwplaats en na een kort overleg met de opdrachtgever, gaat het team aan de slag.


De stagiair ziet ertegen op om zijn eerste dag op deze grote bouwplaats te werken, maar hij weet dat hij veel kan leren van zijn ervaren collega's. Samen met hen begint hij aan het installeren van de elektrotechnische installaties in de woningen. Hij leert hoe hij voedingskabels kan leggen en hoe hij verdeelkasten moet plaatsen en afmonteren.


Na een lange dag werken, keert het team terug naar het kantoor van Van Gent Elektroservice. De stagiair is moe, maar ook trots op wat hij die dag heeft bereikt. Hij weet dat hij nog veel moet leren, maar hij is vastbesloten om elke dag beter te worden in zijn werk.


Op dinsdag en woensdag voert de stagiair inspectiewerkzaamheden uit aan elektrische installaties en onderdelen. Hij leert hoe hij deze inspecties moet uitvoeren en hoe hij afwijkende zaken moet signaleren en doorgeven.


Op donderdag is de stagiair het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en onderaannemers op locatie. Hij leert hoe hij professioneel met hen om moet gaan en hoe hij hun vragen en verzoeken kan beantwoorden.


Op vrijdag is het tijd voor onderhoud en reparatie van elektrotechnische installaties. De stagiair leert hoe hij deze werkzaamheden uit moet voeren en hoe hij problemen kan oplossen.


Na een drukke, leerzame week keert de stagiair terug naar huis, klaar om het weekend te ontspannen en zich te concentreren op zijn studies. Hij kijkt terug op een avontuurlijke week vol met nieuwe uitdagingen en ervaringen als elektromonteur bij Van Gent Elektroservice.


 

Zit jij op het MBO en ben jij zoek naar een (BBL) stage? Bekijk dan de vacatures voor een stage als elektromonteur bij Van Gent Elektrotechniek in Zwijndrecht!


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page